Stel cookie voorkeur in

Aanmelden

Kennismakingsgesprek

Om een goed beeld van onze school te krijgen, willen we u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onze directeur Mathijs van Londen neemt de tijd om alles over ons onderwijs en de school te vertellen. Natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen.

Op 't Panorama krijgt u een rondleiding van leerlingen. Het is tenslotte hún school en zij kunnen als geen ander ongekleurd vertellen hoe het is om op 't Panorama te zitten, vertellen over hun ervaringen en ze gaan enthousiast in op uw vragen.

Uw bezoek sluit u tenslotte weer af bij Mathijs voor eventuele vragen die tijdens de rondleiding naar boven zijn gekomen en niet door de leerlingen beantwoord konden worden.

 

Aanmelden

Indien u ook enthousiast bent geworden, kunt u zich aanmelden via een aanmeldformulier. Dit is te verkrijgen op de school of te downloaden via downloads. Omdat het formulier een handtekening behoeft, kunt u de aanmelding voltooien door het langs te brengen of op te sturen.

Na ontvangst krijgt u een bevestiging van inschrijving en ongeveer een maand voor de startdatum neemt de leerkracht of intern begeleider contact op voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt praktische informatie besproken, volgt de laatste afstemming voor de start en er is ruimte voor vragen.

Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht met vragen buiten deze beschreven momenten.