Onze school

't Panorama is een interconfessionele basisschool waar onderwijs wordt gegeven met respect voor ieders godsdienst of levensbeschouwing.

In Nederland kennen we een grote diversiteit aan type basisscholen; naast traditioneel klassikale scholen zijn er traditionele vernieuwingsscholen als Montessori, Dalton, Freinet, Jenaplan en de Vrije School. De derde groep bestaat uit scholen die vanuit verschillende onderwijskundige vernieuwingen ingrediënten halen. 't Panorama is zo'n vernieuwingsschool.

Het is een uitdaging om uit de vele verschillende scholen met ieder hun eigen onderwijsideeën de juiste school voor uw kind(eren) te kiezen. U bent altijd van harte welkom om onze school te bezoeken of om meer informatie te krijgen over de ontwikkeling van de school. U kunt daarvoor een afspraak maken met de directeur.

De school is gelegen in de wijk De Hoogkamp, in het noordwesten van Arnhem. De kinderen die onze school bezoeken, komen uit de volgende wijken: Hoogkamp, Sterrenberg, Gulden Bodem, Burgemeesterswijk, Sonsbeekkwartier en Schaarsbergen.

Basisschool 't Panorama

Mesdaglaan 70